fredag den 29. april 2011

I al sin enkelthed .......

og enkelt, det er hvad "Den lille pige med svovlstikkerne" er.

Nu er den færdig, og venter nu på en tur i vaskemaskinen. Og jeg er godt tilfreds med resultatet.
Det håber jeg også Marie og hendes mor bliver, når de modtager den næste gang vi ses.

Så nu tror jeg at næste projekt bliver, VANDRETTE MASKER, i form af ROSE, bare for at prøve den strikketeknik, og om jeg kan forlige mig med de der løse masker?
Jeg kan i hverfald godt forlige mig med, at den hvis alt går vel skal startes op på terrassen (hvor der er læ) i dag.
Først skal jeg lige ud at handle ind, for vi har inviteret et par gode venner til at spise hos os i aften, og så kan vi få et spil kort i aften, det er længe siden vi har spillet kort. Hvis vejret ellers tillader det, har husbond lovet at starte grillen op. Det håber jeg vejret gør.


Jeg skal vist også arbejde på, at få husbond til at holde sig i ro, det knæ han blev opereret i, i november driller ham, øv, øv


onsdag den 27. april 2011

Strikkeprøve meget nødvendig .......



for jeg har aldrig strikket VANDRETTE MASKER før!


Jeg har nemlig en plan om at strikke VANILA, men må vist hellere øve mig lidt, derfor strikkeprøven, lavet af ganske billigt garn fra Brugsen, som jeg regner med skal blive til ROSE, til en af mine småpiger. Begge opskrifter er fra Helga Isager´s hefte.


Det ser vist nogenlunde rigtigt ud, godt nok bliver maskerne på næste pind noget løse, men jeg har ved at surfe lidt rundt, fundet ud af, at det vil de vist blive.


Tro mig det har godtnok voldt mig noget hovedbrud, de første forsøg blev noget værre noget, men da jeg først fandt fidusen, gik det meget godt.

Nu må vi se om jeg kan forlige mig med, acceptere de løse masker...... Hvad synes I derude ser det ok ud???


Måske vil jeg strikke striber med en anden farve, vi får se. Og hvis det bliver til noget, ja så hører i sikkert meget mere om det.


Nå ja, så gik noget af aftenen med dette eksperiment, men jeg skal altså have Marie´s bluse færdig før jeg giver mig i kast med noget nyt. Jeg forsøger at glemme at jeg har UFO´er liggende.


God aften til de som sidder længe oppe, det gør jeg ikke i aften, kan jeg mærke, måske er det eksperimentet, som har tærret på mig, ha, ha!!!!


mandag den 25. april 2011

Go´ morgen ........

det er hvad fuglene kvidre, jeg har selv hørt det, for jeg har gået tur i det dejligste morgenvejr! Det giver en god start på dagen. Og når det jo så (måske desværre) er en hverdag, nej ikke desværre eller måske, jeg kan jo godt lide hverdagene, men har nu også nydt at have fri i mange dage.
Men jeg kan allerede mærke hverdagen, har allerede fået en SMS fra kollega, om noget med morgenbrød!
Dette magnoliatræ har brugt de dejlige påskedage til at være så klar til at stå i fuldt flor. Jeg synes at den er køn. Jeg mødte den på min lille tur rundt i haven, jeg måtte lige et smut rundt i haven, inden jeg gik ind til den ventende kaffe, nu venter brusebad og job. Senere venter der et par små projekter i haven tror jeg.

God hverdag også til jer, og husk her i forsommeren kommer der jo ekstra mange fridage!










M

Også jeg savner ......

indlæg fra www.irenesoptegnelser.blogspot.com optegnelser.håber snart at du Irene kommer hjem fra hospitalet, og har kræfter og overskud til indlæg (læs: gerne mange flere), for man surfer altså ikke rundt til diverse blogs, uden altid lige at skulle forbi din blog, som altid er så inspirerende.
God bedring Irene

Så blev der tid til......






















et indlæg herfra. Og om ikke så længe, bevæger jeg mig ud på terrassen i det dejligste solskin, medbringende pc og strikketøjet. Jeg er nået dertil, hvor krop og ærmer på "Den lille pige med svovlstikkerne" er samlet på rundpind .


Med det gode vejr haster det nu ikke, med at få den færdig, men lysten til et par pinde er der. Der skal også tjekkes blogs, fra jer derude, så man kan følge lidt med i hvad i har bedrevet i den påske, som nu lakker mod enden. Men først skal der lige overstået et træls projekt, nemlig opvasken, som vi ikke fik overstået i aftes. De sidste gæster forlod matriklen ca. kl. 23, så der blev kun lige ryddet lidt op.


I går var nemlig dagen hvor der blev udvekslet påskeæg, se bare hvad vi fik foræret af børnebørnene. Og en fin buket fik jeg foræret af svoger og svigerinde, som også var inviteret på lammekølle i går. Jo, jo man blev da begavet.





Vi havde en rigtig hyggelig dag, og jeg fik betalt min gæld til børnebørnene, de havde som bekendt gættet hvem som havde sendt gækkebrev. Påskeæggene fald i god jord hos de små.



Vigga er en rigtig lille krudtugle, som helst vil være ude hele tiden, så det passede hende fint, at vi lørdag aften grillede på terrassen, og at hun kunne få lov til at udforske stenen hvor der kommer vand op af! Uha, hvor hendes påskegule strømpebukser ændrede udseende fra rene til så snavsede at farmor lige måtte skynde sig at få dem vasket.
Hver gang døren ud går op, kravler hun ud efter sine sko, og begiver sig ud i det fri med skoene i hånden. Jo, jo hende er der bestemt "krummer" i. Kravle op på alting gør hun også, hun har simpelthen ikke skræk i livet!






Det var så bulletin fra min påske, jeg glæder mig til at læse om hvad i har bedrevet.















fredag den 22. april 2011

Et døgn i sommerlandet ........







var så dejligt sammen med datteren og hendes familie. Vejret var perfekt, rigtig sommerligt, så vi som ikke fællede træer, måtte en tur til Vaffelbageriet og have årets første is der. Uhm!! Yngste skud på stammen havde også mulighed for, at få sine små buttede fødder luftet, og hvorfor ligge ned, og give sig til at sove, som mor og mormor mente ville være godt for Hans, næh, nej når det er så godt vejr, skal man være vågen og sidde op og nyde det, mente den lille fyr. Han blev nu godt nok lidt pyldret senere, det er ikke nemt at undvære middagssøvn i den alder.



Vejret havde lokket mange ud i sommerlandet, men vi så dog ingen som dristede sig i bølgerne.




Træerne er nu fældet, og savet i passende stykker til brug i brændeovnen, når det er blevet tørt.

Vi overnattede i anekset hos den unge familie, og blev vækket af de ældste af børnebørnene, som synes det er så hyggeligt, at komme og vække os.


Nu er vi ankommet til vores egen matrikel, og terrassen skal nu indtages, og strikkepindene skal
røres lidt her i eftermiddag, for der bliver ikke tid i aften, for jeg foreslog husbond at vi skulle tage til Tulstrup Kro og spise aftensmad. Der er så hyggeligt, og maden er god hver gang. Så bordet er bestilt.


Så må vi se hvad resten af påsken bringer. Ja på søndag kommer hele koret jo på besøg her, så det kan vist godt være, at der er lidt forberedelser, som jeg må tage mig til i morgen.


Men lige nu skal der hygges og nydes godt vejr og strikkepinde. Håber det samme for jer.







onsdag den 20. april 2011

Helt intakt er .......



indkøbsgenet. Tirsdag måtte lokal "kludehandler" lige besøges, og da fik jeg så konstateret, at laboranterne ikke havde tappet hele indkøbsgenet. Jeg fik en super vejledning fik jeg, og fik købt noget sommertøj, dejligt, dejligt, ja jeg kom også lige til at købe armbånd, jeg synes det er så fint og sommerligt. Så hvorfor køre udenbys, når man kan få det hele her, og endda med bedre betjening!


De par dage her, alene hjemme på matriklen, er blevet nydt for når man er alene, kan man jo gøre lige det man har lyst til, så det er rart en gang imellem synes jeg.


Diverse gøremål er fra hånden, der er bagt boller, og kringle, som jeg regner med bliver fortæret på søndag af de unge, som kommer på besøg. De unge er jo moderne i deres valg af mad, men jeg har erfaret, at det gammeldags, som det jeg netop har bagt, og lagt i fryseren, falder i utrolig god smag hos den unge generation. Jeg tror det minder dem om deres mormor/farmor, og ja, opskriften er jo også overleveringer.




De første spæde rabarber i år, er høstet, og blevet bearbejdet lidt, så de blev til rabarberkage, som blot skal lunes, og serveres med creme fraise når vi i morgen skal til datteren i sommerhuset. Husbond skal lige have fældet de sidste par træer deroppe. Træfældningen fik jo en brat ende i efteråret.


Men det ville nu have været godt, hvis de der laboranter havde tappet noget af mit "STARTITIS", for det døjer jeg med. Jeg har altså været lige ved at starte på "LILLE IDA´S BLOMSTER". Jeg startede ikke, men kom da så langt, at både garn, strikkepinde og opskrift var med mig ude på terrassen. Jeg overtalte nu mig selv til ikke at starte på mere lige nu, for "Svovlstikkerne" (som forøvrigt tegner til at blive god), 2. VIGGO, strømper og Camomille er på pindene + lidt flere UFO, skal jo være færdige. Men lysten til at starte på noget nyt er altså stor for tiden!!!


Strikketasken er pakket, så der er lidt at nørkle med på sommerhus turen.


Jeg ønsker alle en rigtig god påske med forhåbentligt det samme gode vejr, som vi har haft de seneste dage.





mandag den 18. april 2011

KENDER I DET ......

at man kommer afsted på shoppe-tur, og kommer hjem med næsten intet? Det skete for mig i går, jeg gik rundt i Horsens, og kunne ikke lige finde det mindste af hverken bukser, bluser eller sko. -Vejret var super fint, -Butikkerne havde meget som de ville sælge, -Min pung var klar i tasken -Jeg havde masser af tid -Min hjerne var bare IKKE parat til at få noget købt, enten passede facon ikke, eller det var alt for dyrt. Kort sagt var jeg IKKE parat. Måske, det var fordi jeg havde, været til tapning hos laboranterne før shoppeturen, de har måske også tappet noget af mit indkøbsgen. ha,ha....... Nå, vi får se. Det var ikke sket i mine unge dage, så det har måske noget med alder at gøre, at indkøbsgenet bliver svagere. Om lidt venter min morgentur, i flot, flot solskin, så vil jeg hjem under bruseren, og derefter kigge i skabet og finde sommertøjet frem. Jeg må have styr på hvad, der kan bruges, hvad jeg kan passe, 5 kg´s vægtøgning (p.gr.a. medicin) går jo ikke sporløst hen. Øv, Øv ...... Måske jeg kan få brugt indkøbsgenet her i vores lille by, vi har da et par butikker, så det prøver jeg her i formiddag. En ligge smule kom der dog med hjem, jeg fik da ikke ondt nogen steder, af at slæbe den smule her. Jeg skal være færdig med mine gøremål omkring middagstid, for da ved jeg at solen er nået om på vores terrasse, og jeg ved, at den venter på mig og mit strikketøj et par timer. Det gjorde strikkecaféen også, hvis altså ikke et pædagogjob ventede på mig midt på eftermiddagen i nogle timer. Det er øv, øv, at jeg ikke kommer til Tørring, men arbejdstimerne skal jeg jo også bruge af hensyn til efterlønnen, så det må være o.k. med lidt arbejde. Nu sættes rugbrød til hævning, jeg går tur i det gode vejr, og der fortsættes med de andre tirsdags-projekter (planerne er mange) Go´ tirsdag

søndag den 17. april 2011

Alt for stor ......





troede jeg, men nej, "Viggo" er bare lidt til den store side, men det er ok, så kan Hans da passe den et stykke tid.


Og garnet jeg strikker "Pigen med svovlstikkerne" (fra bogen "Det er ganske vist" af Annette Danielsen) af, har en utrolig lang løbelængde, så jeg er helt rolig, der er garn nok!

Indtil videre tror jeg den bliver super i al sin enkelthed, der er kun nogle huller forneden, som danner mønster. Garnet er super lækkert, at strikke af, og farven er lige mig (den gengives altså ikke så godt på billeder. Jo, denne farvegengivelse er næsten ok). Og Marie glæder sig allerede til trøjen, som Mormor er i gang med. Godt de er glade for det jeg laver. Jens gav udtryk for at mit hjemmelavede syltetøj var godt. Han vil ikke spise købe marmelade.



Jeg er lige hjemkommet fra spadseretur, kylling er i ovnen og dertil serveres ris og ovnbagte grøntsager.


I morgen venter der job om formiddagen, og en tur til Horsens Sygehus om eftermiddagen, hvortil jeg er indkaldt som bloddonor. Det skal jo passe ind imellem vore oversøiske rejser, for efter en sådan rejse, skal der gå 6 mdr. inden man kan være donor. Godt at der ikke tages nogle chancer, det er jo trods alt i forvejen syge mennesker, som blodet anvendes til eller til medicin. Så nu kunne det så lige passe, for der er gået ret nøjagtigt 6 mdr. siden vi kom hjem fra Vietnam, og hen på sommeren går turen jo til Island og USA. Jeg er allerede begyndt, at tænke på om og hvilket garn der skal hjembringes fra disse 2 lande.

Når jeg kommer til Horsens vil jeg også benytte mig af chancen for en shoppe-tur, det er vist en god måde, at starte påskeferien på, og det gør den altså i morgen ved middagstid.


Husbond arbejder til og med onsdag, men jeg kan sagtens få et par dage til at gå med mig selv og diverse syslerier. Og jeg glæder mig til ferien.

torsdag den 14. april 2011

STRIKKEPRØVE MÅ DER TIL ........





når man køber garn på spoler, som vi i strikkecafén gjorde sidst i marts.


Farven på billedet er helt forkert, for garnet er meleret mørk lilla, og jeg fandt ud af at jeg skal bruge pind nr. 3 1/2, men, men der er det med løbelængde, jeg har regnet og regeret, men det er sørme svært, og der er jo ingen oplysende bandarole. Vaskeprøve er også foretaget (det plejer jeg nu ikke, at gøre), men der skulle lige noget i maskinen, så prøven røg med. Og super var det den kan fint maskinvaskes.


Prøven blev forøvrigt strikket, imens jeg kiggede på at Josefine og Winzent blev døbt. Hyggeligt TV-kiggeri, med kaffe og strikkeprøve, lige efter endt arbejdsdag.


Så jeg satser altså, og hvis der ikke er nok (det tror jeg nu der er), ja, så må der trævles op, og købes garn for jeg har altså bestemt mig for,den her til Marie,

som holder af at få nyt tøj, og gerne noget mormor har strikket. Jeg ringede lige og spurgte om div. mål, så Marie blev glad, og kunne næsten ikke vente på at tlf. samtalen var slut, før hun ville måles. Så altså, hvis der ikke er garn nok, må jeg på garnindkøb, for jeg vil ikke skuffe hende.


Lysten til at starte strikketøjet lige nu, evt. i en stol på terrassen er der, og vejret er også til det, men jeg skal altså til generalforsamling på Værket i aften. Jeg skal spise der, men det skal husbond jo ikke, og han kommer sent har han ringet og fortalt, så jeg må hellere gøre lidt mad parat til ham, samt smøre madpakke til ham, for han skal ekstraordinært på arbejde i morgen. Jeg har fridag, og ih hvor jeg trænger, jeg tror dog lige jeg holder til at være på job mandag formiddag, så starter min påskeferie. Dejligt!!


Mine faste læsere har også været forsvundet i dag, men er nu tilbage igen. Gad vide hvad der rumsteres med?

tirsdag den 12. april 2011

Knap så godt ......




var det, da jeg ledte i min "knapkasse" efter knapper til "VIGGO". Der var 3 stk. som lige passede til den, men jeg skal altså bruge 4 stk.


Så jeg prøver lige i genbrugsbutikken i dag, ellers må jeg vente til fredag/lørdag, hvor jeg får besøg af veninden, som efter at være blevet alene, kommer og vi jo nok suser en tur til Kølkær Stof og Garn.

Ih, som jeg glæder mig til hun kommer, men det er nu alligevel lidt underligt, at hun kommer alene. Det er hendes første besøg her efter, at hendes mand og vores gode ven, døde for 4 mdr. siden.

Godt bliver det, både for hende og mig/os med det besøg. Vi skal hygge i store mængder! Jeg tror jeg smutter omkring slagteren efter 3 bøffer, så trækker husbond helt sikkert 1 flaske god vin op fredag aften.


Som det kan ses, så synger VIGGO på sidste vers. Enderne blev hæftet i aftes, der skal bare lige syes knapper i og strikkes halskant. Jeg synes selv godt om resultatet, men ikke Hans og min datter også gør det, jeg håber det.


Nå, men onsdagen er startet, jeg har gået min morgen-tur, i en frisk vind, vaskemaskinen har vasket imens. Nu venter bruseren på mig, og jobbet venter også. Måske får jeg tid i dag eller en af de nærmeste dage til at putte de her i jorden. Jeg kommer altid til at tænke på min bedstefar, når jeg skal lægge kartofler, for han var gartner, og jeg hjalp ham altid med at lægge kartofter. Det var så hyggeligt, vi fik en god snak medens vi arbejdede. Han var forøvrigt gartner, så når jeg hører "Den gamle gartner" sang, så mindes jeg også.


Go´ onsdag til jer



HVOR ER DE FAST LÆSERE .......

mystikken breder sig!!!!!!!!!
Jeg har ikke været inde og redigere i min blog de sidste dag. Men pludselig ser jeg til min forundring af alle mine faste læsere er forsvundet i side-menuen?????

Er der nogen som ved hvorfor det sker?

Men kære faste læsere i er meget velkommen til at melde Jer som faste læsere igen - på forhånd tak

mandag den 11. april 2011

Forandring fryder .........


prøv lige, at se hvor meget bedre krukken ser ud, efter opplantning.

Ja vejret har sandelig ændret sig siden i fredags, hvor jeg trodsede blæsten, og hængte nyvasket sengetøj til tørre ude. Det blæste voldsomt, og jeg gik og holdt øje med, om det blev på snorren, hvor det var tøjret med flere klemmer end normalt. Men nej, jeg måtte hente et dynebetræk i baghaven. Øv, Øv





Godt det blev meeeget bedre vejr i week-enden. Husbond er blevet færdig med den første omgang i haven i år, og har været afsted med trailer adskillige gang til genbrugspladsen. Jeg har ordnet terrasse, vinduer og andre småting. Der blev også tid til terrasse-hygge.


En travl uge venter forude. For min kollega skal opereres i morgen, og er derfor sygemeldt et stykke tid. Så på den front bliver der jo ekstra at tage sig af. Jeg som ellers havde bestemt, at ville holde fri dagene op til påske! Nå, nu må vi se om jeg når det?


På fredag har min barndomsveninde, som bor på Sjælland, talt om at komme og overnatte her. Jeg glæder mig allerede, håber hun bestemmer sig for at komme! Hvis hun gør skal vi rigtig hygge os, måske kan vi køre til Kølkær, og se på patchswork stof (hun syer nemlig patchwork) og de har jo også garn derude. Og tænk jeg mangler allerede garn, selvom jeg den 31. marts købte

1 1/2 kg garn. Men jeg står altså og mangler noget til "Mini til voksne", ja sådan er det jo med os strikkere. Garn kan man aldrig få for meget af!!!!

fredag den 8. april 2011

JULEN VARER LIGE TIL PÅSKE.......





siges der, og der er noget om snakken.


Jeg har lige plukket disse juleroser i min have i dag, og en 1/2 time tidligere, havde jeg købt disse påskeæg til de 3 ældste børnebørn, som har gættet afsenderen af gækkebrevene.

Så jo, julen varer sørme til påske!


Og så havde jeg en drøm om, at det her kunne tørre ude og blive lagt på igen inden sengetid. Jeg synes nemlig ikke der er noget bedre end nyvasket sengetøj, som er tørret ude. Med den blæst er der vist gode chancer for at projektet lykkes.


Week-enden er jo startet for mig, så formiddagen er brugt til formiddagskaffe hos den 3. fødselar i denne uge (godt REMA har fine blomster til overkommelig pris).

Husbond er ekstraordinær på job i dag, men har lige meldt sin ankomst til matriklen om ganske kort tid.

Jeg snupper lige en "mormor" på sofaen om lidt, og måske bager jeg i eftermiddag, både rugbrød og kage (har købt creme fraise til kagen, så det gør jeg jo nok). Derefter skal sengetøjet lægges på, og strikkepindene skal da også røres.

Jo, jo ikke de vilde planer, men afslapning og kun det jeg lige får lyst til. Uh, det er dejligt ikke at stresse.

Og aftensmaden, ja den er så nem, så nem, for husbond "glemte lige at ringe" afbud til aftensmad i går. Da blev jeg godt nok gram i hu, for laksen var steget og klar til servering, men lidt staniol og ind i oven gør det jo utroligt nemt i dag! Måske jeg kan lokke ham til at trække en flaske hvidvin op, det er jo fredag og "varme mad". Men afslapning!


Håber i får en dejlig week-end, og jeg har tid til at læse kommentarer, hvis i skulle få lyst, at lægge en til mig.

torsdag den 7. april 2011

Hvor bli´r tiden af ????


lige nu starter week-enden for mig. Sidste torsdag var jeg ude at gramse på garn, nå ja, jeg nøjedes jo ikke kun med at gramse! Det var også sidste torsdag, at vi fløj til Norge. Hvor er den uge da blevet af???


Det er ikke så sært at man synes, at børnebørnene hurtig bliver store, og at man selv lige pludselig er blevet "ældre". Den forgangne uge er i hverfald smuttet at sted med samme kraft, som vinden har på i dag.





Denne her kedelige krukke, skal bearbejdes i week-enden, den skal fyldes med foråsblomster, som jeg så var kommet i handelen i REMA. Jeg var på cykel, så det kunne ikke hjælpe at jeg aktiverede indkøbs-genet, det må vente til i morgen, hvor jeg har bil. Der skal ikke påskeliljer i krukken, for de står så fine i haven, nej, der skal stedmoder, petunia spanske maguriter eller lignende deri.

Måske skal havemøblerne også have en omgang rengøring, det kunne jo være, at vejret blev til kaffe udendørs en af de nærmeste dage.


I går klappede jeg mig selv på skulderen, for husbond havde foræret mig en ny printer, og den har jeg gået rundt om i et par uger, fordi altså: den skulle tilsluttes begge PC og det trådløse netværk. Tag dig nu sammen fru Knudsen, få den nu installeret, sagde jeg til mig selv, og vupti den er installeret, og den virker perfekt. Det er en sejr for een som mig, der helst bare vil være bruger, og ikke alt det der med teknik! Men indrømmet, selvtilliden blev styrket!

Så er der bare stadig det med billedbehandling, på den nye bærbar, da søger jeg stadig til den gamle stationære, for den ved jeg hvordan virker, og billederne skal jo hurtig overpå den eksterne harddisk, så den kan tilsluttes TV, og man kan hygge sig med at se billeder.


STRIKKEFRONTEN: Jeg er altså stadig ramt af "STARTITIS". Der er så mange ting, som jeg har lyst til at gå i gang med. Ja, alle projekterne står ligefrem i kø i mit hoved, men jeg må prøve, at styre mig, for jeg har det bedst med at få tingene gjort færdige efterhånden.

Lige for tiden, har jeg 2 gange VIGGO på pindene, 1 "noget der ikke ligner CAMOMILLE" er også på pindene og 1 par strømper startet på 2 rundpinde, så det er vist nok lige nu, men jeg skal altså lægge bånd på mig selv for ikke at starte flere ting op.


Nu vil jeg ønske for jer alle, at i må få en rigtig god week-end!


Min er lige startet, og jeg er bare så parat til at nyde den i fulde drag, og spørg lige om der er nogle særlige planer for week-enden? Du får svaret her, det er der ikke udover, at jeg skal hygge, og kun lige ordne/lave det jeg har lyst til, jeg trænger i den grad til week-end.



søndag den 3. april 2011

Jeg blev snydt for det gode vejr....







for vi har været på forlænget week-end hos familie i Norge. Deroppe var vejret rigtig træls, med tæt tåge og fugtigt vejr. Men nu vel hjemkommet til vores egen matrikel i DK, har vi bestemt, at sætte vinterstøvlerne i hi. Nå pyt, med det med vejret (der kommer vel mere af det gode vejr), vi skulle se vores norske værter´s nye feriebolig som ligger ca. 5o m fra vandkanten, ved indsejlingen til Oslo-fjorden. Og det var bestemt et dejligt hus, med fin beliggenhed, og vi er inviteret til at komme igen en anden gang, og det tror jeg bestemt ikke vi siger nej tak til, for vi havde det så hyggeligt, godt nok mest indendørs p.gr.a. vejret, men det blev da også til flere ret lange spadsereture.



Det er ret længe siden, at vi har været sammen med den del af familien, så der var nok at tale om, og gode middage og rødvin beværtede de os med. Og ja, friskbagte vafler efter en spadseretur, det er altså ikke så dårligt!


Og strikketøjet, havde selvfølgelig fået en plads i kufferten, så sidde i sofaen og få serveret et glas rødvin medens værten kokkererede ved komfuret, det var heller ikke dårligt.


Jeg lider jo af "Startitis" for tiden, så der blev startet på endnu en VIGGO fra Rasmilla, (så nu er der 2 på pindene på samme tid). Den som jeg er startet på i restegarn, kommer vist til at være en str. 4 år, så mon ikke Marie kan få glæde af den. Den nyligt opstartede skal være til Hans, altså str. 2 år. Garnet er uld/bomuld, og ganske kække farver synes jeg.


Og garnet er ikke restegarn, men det garn jeg kom i besiddelse af i torsdags, så nu er lageret fyldt op igen!!! DEJLIGT, DEJLIGT !!!!!


Dejligt er det nu også at være hjemme igen, og dejligt er det at tænke på, at på tirsdag er der strikkecafé igen, og dejligt er det, at om et par minutter er kaffen parat og det er jeg også, så skal der hygges i stuen med strikketøjet. Og ja dejligt vil det være hvis vejret i morgen bliver fint, for da starter der jo en ny uge.